T Note hesabını ve verilerini sil
Bu işlem T Note hesabındaki notları, görevleri, hatırlatmaları, Microsoft bağlantısını ve tüm cihaz oturumlarını kalıcı olarak siler. İşlem geri alınamaz.
Hesap oturumu kontrol ediliyor…
Yalnızca yasal olarak saklanması zorunlu kayıtlar varsa, ilgili mevzuatın gerektirdiği süre boyunca tutulur. Şu an T Note böyle bir zorunlu kullanıcı içeriği saklamamaktadır.